Recent Reviews

4.5 stars out of 27 reviews

Emilie Barneveld 1 week(s) ago

Pickup:

Food:

Heerlijk eten!!!! En toen het we het gingen ophalen. Stond het al perfect klaar. Met kroepoek erbij. Ook beste misosoep die ik ooit heb gegeten.
Julija Levkova14-11-2021

Delivery:

Food:

Om 17:40 besteld en om 19:50 geleverd, uiteraard het eten koud (dimsum) avocado bruin (sushi). Zeer slechte klantenservice. Duur en slecht.
Michael Vereecken09-10-2021

Delivery:

Food:

Heel lekker maar lang moeten wachten. Ik had graag op de hoogte gehouden geweest dat het meer dan een uur ging duren.
Anoniem17-09-2021

Delivery:

Food:

Altijd top! Super lekkere sushi. Om 17:00 besteld en 18:00 voor de deur. Beter begin van het weekend kan niet!
An Block14-09-2021

Delivery:

Food:

De sushi was super lekker - maar er zat geen sojasaus bij en die hadden we ook niet in huis. Heel erg spijtig dat we onze gasten sushi zonder saus moesten serveren. We hebben nog gebeld naar jullie om saus te komen brengen maar daar dat ging niet.
ivo van moorsel20-08-2021

Pickup:

Food:

Judith Looij13-08-2021

Pickup:

Food:

Wederom top!
André Cornelissens18-06-2021

Delivery:

Food:

Goed op tijd bezorgd en heel lekker eten. Een aanrader.
Ghijselings Martha12-05-2021

Delivery:

Food:

André Cornelissens30-04-2021

Delivery:

Food:

Lekker eten. Bestellen daar zeker nog.

Powered By:

Address

Sushi Corner Kapellen
Kapellen
Hoogboomsteenweg 2C
2950  Kapellen
Tel.: 036648555